top of page

Astrologie

Wat is Astrologie?

Astrologie is de leer van de invloeden die planeetstanden en -bewegingen hebben op het karakter en het leven van de mens.

Het berekenen en lezen van een horoscoop

Voor het berekenen van een persoonlijke geboortehoroscoop (radix) zijn geboortedatum, exacte geboorte-uur en geboorteplaats vereist. Hoe juister het geboorte-uur, hoe nauwkeuriger de horoscoop kan gelezen worden.

Het gebruik van de radix als aanvulling bij Creatieve Therapie

Het betrekken van de persoonlijke radix in de begeleiding draagt bij aan het begrip van gebeurtenissen, overmacht of invloeden. Het laat iemand toe als een surfer de golven van invloeden in het leven te gebruiken als springplank naar het Zinvol richting geven en het maken van behulpzame keuzes. Ik zie het als een kompas dat mij het noorden voorhoudt en mij helpt oriënteren op mijn levenspad. 

Eénmalige consultaties

Een afspraak voor een éénmalig astrologisch consult is ook mogelijk via “contact” op deze website.  Je kan hiervoor kiezen uit de volgende opties.

Geboortehoroscoop

In deze consultatie worden enkele opvallende eigenschappen van je persoonlijkheid in het licht gesteld waarbij eventuele struikelblokken geduid worden en talenten in context geplaatst. Na de consultatie ontvang je een beschrijving van de besproken inhoud.

Deze astrologische consultatie kost 180 euro. De consultatie kan ook online plaatsvinden.

Getuigenis

Verhelderend, bevestigend, verrassend. Met gedegen kennis en zonder enige tijdsdruk.

Mylène

Transits

Hierbij kijken we vooral naar wat op dit moment in de tijd duidelijkheid verschaft over wat er gaande is in jouw leven. Het is behulpzaam bij het kiezen van een pad, een richting, het afsluiten van - of openen van - een nieuw hoofdstuk, het nemen van besluiten, of voor het gewoon begrijpen van situaties die zich voordoen. Hierbij kijken we vooral naar de transits die nu een invloed uitoefenen.

Je ontvangt een volledig uitgeschreven rapport per e-mail.

Deze astrologische consultatie kost 160 euro. De consultatie kan ook online plaatsvinden.

Getuigenis

Het consult was zeer interessant en leerrijk en op een duidelijke manier gebracht. Ami

IMG_4179.jpeg

Missie

Benieuwd naar jouw missie?  Wat ìs je missie en hoe draagt deze astrologische informatie bij aan het verdere vormgeven van je dagdagelijkse leven? 

De invloed en impact van de maansknopen in de horoscoop zijn fenomenaal en veel belangrijker dan vaak wordt ingeschat. 

De zuidelijke maansknoop vertelt je wat je in dit leven meebrengt. Het zegt iets over ervaringen in het verleden. Het vertegenwoordigt kwaliteiten die je vertrouwd zijn en die je al goed kent en beheerst. Je zet ze al in om je leven vorm te geven. 

De noordelijke maansknoop vertelt je waar je naar toe gaat. Het zegt iets over je Missie in dit leven, over de bedoeling van je bestaan. Het vertelt je over kwaliteiten die je aandacht vragen en verder dient te ontwikkelen. 

Het kennen van je Missie maakt geschikte keuzes mogelijk voor een leven met meer voldoening.

Deze consultatie kan ook online plaatsvinden. Na de consultatie ontvang je een beschrijving van de besproken inhoud.

Deze astrologische consultatie kost 150 euro. De consultatie kan ook online plaatsvinden.

Getuigenis

Hedwig geeft op een hele aangename en duidelijke wijze treffende inzichten in je karakter en levensmissie. Het was zeer uitgebreid. Een aanrader voor iedereen die bezig is met zelfbewustzijn en zingeving! 

Danielle

IMG_1578.jpeg
bottom of page